Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Emm,wie ktoś jak dostać ikonę harrowing totem ?

Highlander98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No tak zrobiłem to wszedłem sklep ustawiłem sobie i nawet na mapie 5vs5 postawiłem , 48h dawno były a ikony nie ma

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

No tak zrobiłem to wszedłem sklep ustawiłem sobie i nawet na mapie 5vs5 postawiłem , 48h dawno były a ikony nie ma

Nie koniecznie możesz dostać po 48h. Możesz dostać dopiero na zakończenie Harrowing. Czekaj cierpliwie, ja dostałem za TT po 16h..

8372383248.png
Opublikowano

ja dostałem 3 ikonki , kupiłem 2 prezenty koledze i kupiłem skina ;D

Mam dokładnie tak samo. Od wczoraj czekam na 4 i 5 ikone. Mam nadzieje, że jutro dostane.

Opublikowano

@up Z tego co czytałem to można czekać nawet do 3 dni po zakończeniu eventu na te ikonki. Ja od 2 dni czekam na piątą ikonkę i nic.

Nidzgor_eune_69_4_nozg.png

Opublikowano

@up Z tego co czytałem to można czekać nawet do 3 dni po zakończeniu eventu na te ikonki. Ja od 2 dni czekam na piątą ikonkę i nic.

W sumie, nie wiem czemu narzekacie, skoro nigdzie nie pisze do ilu godzin dostajecie awatary. Możecie je nawet dostać pod sam koniec Harrowing. Trochę cierpliwości panowie ;)..

8372383248.png
Opublikowano

Mam pytanko; jeśli kupie te wardy za rp, będę je mieć na zawsze? Bo było mówiono, że można je kupić, ale jak to było kiedyś na jakiś okres.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...